Девет тајни за сексот: Никој нема ова да ви го каже !Само затоа што вие и вашиот пријател сте одлучиле да имате секс повремено, не значи дека ќе станете двојка. Реалноста е дека сексот е само секс и честопати нема да се претвори во нешто поголемо.


Сексот нема да биде секогаш секси. Понекогаш ќе се чувствувате засрамено, па дури и непријатно за време на сексот. Ова е сосема нормално. Исто така, понекогаш ќе се случи да почувствувате тага или лутина за време на сексот. Не е сѐ само љубов. Сексот е емотивен чин и случајно чувствувате повеќе емоции за време на сексот. Понекогаш сексот нема да биде добар, сето тоа зависи од вашето расположение и хемија.

Понекогаш емоциите предизвикани од сексот се толку силни што ќе ве обземат. Ова е сосема нормално. Понекогаш ќе сакате да плачете и нема да можете да му го објасните тоа ни на него, ниту на себе. Сексот може да влијае на чувствителните луѓе на овој начин. Прашањето е дали партнерот ќе го разбере тоа?


Понекогаш сексот ќе остави горчлив вкус во вашата уста. Е ви се чини дека сè во вашата врска е одлично, но по сексот сфаќате дека сè уште не е во ред. Нема врска. Се случува. Променете ги партнерите.

Страни: 1 2