Девет работи што не треба никогаш да ги толерираш во врскатаБракот со мажот до тебе треба да ти носи среќа и ентузијазам, спокојство и сигурност. Сепак многу од нас се во врска, само затоа што им е страв да останат сами. Страв ни е од иднината, дури и ако сегашноста нe прави несреќна. Забораваме дека заслужуваме почит, љубов и грижа. Забораваме дека треба да бидеме приоритет во животот на другиот. Забораваме многу работи. Ги толерираме. А не треба. Особено следните девет …

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10