Девет работи кои не ги знаеш за мажите и сексотЖeните мислат дека се прилично паметни и мудри кога станува збор за да сфатат што се случува во машкиот мозок, но сепак сме во темница за некои други прашања директно поврзани со посилниот пол.


Всушност, жените можеби ги знаат повеќето од овие факти, но сакаат да ги игнорираат и потајно се надеваат дека не се точни.

На следната страна откриваме неколку интересни вистини за мажите и сексот.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10