Детето е благослов и среќа – и не е машко или женско, туку детеЗнаете, јавно изговорен збор има тежина. Јавно изговорен збор може да повреди и понижи. Јавно изговорен збор може да предизвика критика. Ако не сте во можност да зборувате јавно, тоа не е проблем, само оддалечете се од камерите. Има луѓе на кои им се плаќа да даваат изјави и да не зборуваат глупости.


Јас само ќе ви кажам една работа. Сите мои години беа тажни без неа. Секоја Нова Година што ја имам со неа е плодна, среќна, исполнета со радост, смеа. Мојата девојка го исполни мојот живот до крај. Толку многу сум среќа. Јас сум среќна само таа да биде здрава.

Детето е среќа. Не битно дали е машко или женско, дете е! Единствената несреќа се балканските корени!


Извор:Lajkaj.com

Страни: 1 2 3