Десетте убијци на љубовтаШтетни навики – Во почетокот на врската мислите дека се што прави партнерот е прекрасно. Но, со текот на времето, почнува да ве иритира повеќе. И тогаш се појавува проблем. Не трошете време! Зборувајте за проблемот и заедно најдете решение.


Високо ниво на удобност

Кога живеете заедно некое време, мажот и жената наоѓаат стабилно ниво на удобност еден во друг и настапува успокојување. Колку повеќе стануваат пријатели, толку повеќе интимноста меѓу нив се претвора во рутина и секојдневие.


Изневерување

Таа е убиец број еден. Не секој пар преживеал предавство. Дури двајцата да работат над искуството на ова предавство, не ги очекува сериозна иднина.

И така, погледнете во очите убијците на нашата љубов. Веќе ги познаваме. Нека тие да се плашат од нас, а не ние од нив. Разговарајте еден со друг од срце и љубовта ќе ви ги даде најточниот совет.

Страни: 1 2