Десет знаци дека вашиот брачен другар е среќен во бракот7. Тој се чувствува почитувана и сакана од вас. Нема љубов без почит. Мажите кои се чувствуваат почитувани од своите сопруги во целина имаат повисока самодоверба, што пак ги прави да се чувствуваат позадоволни од животот во целина.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11