Десет знаци дека вашиот брачен другар е среќен во бракот5. Тој не се чувствува контролиран. Мажите не сакаат да се чувствуваат како кукла на конец. Тие имаат потреба да чувствуваат дека го држат воланот во односите. Ако еден маж е премногу зависен од својата жена, тој ќе сака да се ослободи од оваа контрола порано или подоцна.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11