Десет знаци дека вашиот брачен другар е среќен во бракот4. Тој видливо се чувствува добро кога е со вас. Мажите кои пројавуваат нежност и внимание кон своите жени и надвор од спалната соба (им прават комплименти, ги фалат, ги прегрнуваат и.т.н.) очигледно се чувствуваат добро во оваа врска.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11