Десет знаци дека вашиот брачен другар е среќен во бракот1. Тој смета дека го цените како личност, а не дека го земате здраво за готово. Различни студии докажаа дека мажите сакаат да бидат ценети како личности од своите жени, а не потценети и навредувани.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11