Десет заповеди на жените кои ја знаат нивната вредност
Жената која се цени себеси никогаш нема да дозволи другите да го контролираат нејзиниот живот на кој било начин или да го разнишаат нејзиниот душевен мир и да го уништат нејзиниот ден со нејзиното присуство, мислење или негативна енергија.

На следната страна прочитајте 10 заповеди што силната жена ги држи секогаш:


♦ Никогаш не се расправајте со идиот – тој ќе ве спушти на своето ниво, а потоа ќе ве победи со своето искуство.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10