Десет сигнали што докажуваат дека тој е полуден по васЗа вас ништо не му е тешко

Се што треба, само вие да бидете  среќни. Се што на себе не сакате, нему му е прекрасно.

Сите ваши мани кои не сакате да ги истакнете, за него се симпатични. Убави сте за него, баш ткави какви што сте.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7