Десет сигнали што докажуваат дека тој е полуден по вас



Ве гали

Кога дечкото не ја сака девојката, не се гали со неа. Ако ова го практикува, знајте дека тој се грижи за вас. Навистина го интересира се за вас.

Сака да дознае ама баш се за вас, што сакате, што не сакате, вашето омилено јадење, што ве засмејува…

Страни: 1 2 3 4 5 6 7