Десет сигнали што докажуваат дека тој е полуден по васПонекогаш е теко да ги дешифрирате мажите, но тоа не значи дека вешто се сокриваат. Еве неколку сигурни знаци кои откриваат дека е луд за вас.

Понекогаш на секоја девојка добро ќе и дојде магично стапче со помош на кое би можела да дознае што се мота во главата на нејзиниот симпатија или момчето со кое штотуку почнала да се гледа. Меѓутоа, постојат знаци кои зборуваат многу повеќе од конкретни познавања.

Ви се смешка

Кога ќе ве погледне ќе ви се насмевне. И тоа не само кога се обидува нешто да добие од вас. Зборува со вас многу, многу долго.

Припадниците на машкиот пол обично не се зборлести, но само додека не најдат некоја која навистина нешто им значи.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7