Десет работи кои треба да ги направите на 30 години, за да ви го подобрат животот на 50Планирањето и размислувањето за иднината може да биде страшно и возбудливо во исто време. Подготовка за пензија, финансискo обезбедување за колеџ за деца и заштеда за потенцијални здравствени проблеми.


Веб-страницата Quora го поставила случајот на луѓето „Која е најдобрата работа што можете да ја направите на 30 години за да уживате подоцна во животот на 50 и повеќе години?“ тие изгледаат познато или банално, но ќе ви заштедат жалење од староста.

Еве список со 10 работи што човек може да ги направи на 30-годишна возраст за да ги подобри своите животи на возраст од 50 и постари години.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10