Десет препораки за да бидете ценета и сакана колешкаВо повеќето случаи барањето колегијалност се однесува и за останатите. Да помислите сепак како колегите гледаат на вас е важна вежба која може да има многу позитивен ефект за односите во канцеларијата.


Според експертите најважно за односите во канцеларијата се усогласеноста со останатите. Ако навистина размислите како вашето однесување се одразува на колегите и нивната работа, ќе дознаете како треба да се однесувате, за да имате пријатни и хармонични односи во канцеларијата.

Ви нудиме 10 идеи, кои може да ви помогнат да бидете подобра колешка:


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10