Десет девојки пред и по шминкањетоПонекогаш шминката може едно лице да трансформира непрепознатливо и дури да ја менува улогата на пластичната хирургија.

Погледнете како шминкерот Самер Хузами од Либан го структурираше женското лице.

Разликата пред и после е неверојатна.

Страни: 1 2