Денешен хороскоп: За вагите љубомората нема да донесе ништо добро, стрелците можеби ќе имаат потреба да бидат малку самиОвен
Работа: И денес најмногу ќе се вртите околу заостанатите долгови, документи, формалности, а тоа баш и не ви се допаѓа. Не реагирајте импулсивно кон некој од соработниците.


Љубов: Од вас се очекува да бидете иницијатор на некоја љубовна акција, зачинета со голема количина на страст.

Здравје: Одморете се доволно.


Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12