Денешен хороскоп: За многу Ракови следуваат нови симпатии, стрелците можно е да ги контактира некоја стара љубовОвен
Работа: Се што треба да направите во овој прв ден од викендот е да се справите со заостанатите и долгови, за да избегнете плаќање пенали.


Љубов: Доколку е можно, не отворајте теми од минатото, оставете ги тие теми каде што им е местото.

Здравје: Чувствителност на урогениталниот тракт.


Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12