Денешен хороскоп: Вториот ден од викендот не е поволен за овните, а скорпиите да се впуштат во нова љубовна приказнаОвен
Работа: Во текот на оваа недела Овенот главно ќе прави планови за идните акции во наредниот период.


Љубов: Вториот ден од викендот не е поволен ниту за особено голема посветеност во љубовната сфера, повеќе би сакале да излезете и да се дружите со пријателите.

Здравје: Одлично.
Текстот продолжува на следната страна


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12