Денешен хороскоп: Со голема веројатност, слободните Близнаци денес ќе пленат со својот шарм …Овен
Работа: Иако сте лидери во деловната сфера, денес можеби не треба да претерувате и да превземете премногу товар исклучиво на вашите раменици. Дистрибуирајте нешто и на доверливи соработници.


Љубов: Денеска ве очекува нешто попасивно делување во љубовната сфера. Препуштете ја иницијативата на другата страна. За промена ќе биде поедноставно, но и поинтересно.

Здравје: Многу добро.


Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11