Денешен Хороскоп: Слободните Лавови треба малку повеќе да се опуштат, а близнаците да обрнат внимание на потенцијалните љубовни сигналиОвен
Работа: Тешка ќе биде комуникацијата и договорите со соработниците, што може да предизвика тензии и недоразбирања кои треба да се избегнат.


Љубов: Ако во претходниот период имаше дилема поврзана со конкретизирање на некои дејствија, денес ситуацијата треба да биде сосема јасна.

Здравје: Чувствителност на уринарниот тракт.


Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12