Денешен хороскоп: Лавовите да се воздржат од љубоморни коментари, а стрелците да се забавуваатОвен
Работа: На Овенот му претстои напорен ден, бидејќи можно е препреките да ви ги предизвика пред се лошата организација, па можни се и недоразбирања во комуникацијата, особено со претпоставените. Обидете се да ја контролирате вашата импулсивност.


Љубов: Доколку сте во врска или брак, не треба да дозволите надворешно мешање во вашите емотивни односи. Заштитете ја вашата приватност.

Здравје: Поминувајте повеќе време во природа, шетајте.


Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12