Денешен хороскоп: Близнаците да го искористат денот за дружење, а јарците да не брзаатОвен
Работа: Слабата алка на Овенот може да биде комуникацијата, односно немањето разбирање и трпение за другите, поточно најблиските соработници кои размислуваат малку побавно и доаѓаат до заклучоци.


Љубов: Околностите се поволни доколку имате на ум конкретна освојувачка акција, вашата енергија и личен шарм ќе бидат многу забележливи.

Здравје: Одлично.


Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12