Денес во Public Room ќе ги видиме Јана Бурческа и претставничката за Евровизија на Германија, ЛевинаPublic Room и Македонската Радио Телевизија со огромна чест и задоволство Ви го најавуваат најголемиот градски џем сешн настан!


Овој вторник, а кој знае кога и каде повторно, ексклузивно во Public Room ќе ги видиме македонската евровизиска претставничка Јана Бурческа и претставничката за Евровизија на Германија, Левина.

Поканети се сите коишто сакаат да пеат, играат и да уживаат во уникатниот музички избор на Јана и Левина, придружувани Offbeatz.


ЛИНК до настанот