Декодирајте го говорот на телото: Што значат неговите движења ?!Се смешка со истегнатите усни, во кои едвај се гледаат забите .

Насмевка со свиткани усни е љубезен сигнал дека иако друштвото му е пријатно, романтична врска нема. Но тоа не значи дека чувствата нема да се развијат .


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9