Декодирајте го говорот на телото: Што значат неговите движења ?!Се смешка кротко, со затворена уста и само малку ја покренува устата


Биди сигурна дека му се допаѓаш, но не сака да открива премногу рано. Веројатно е малку срамежлив ( и можеби несигурен ), па нема да покаже веднаш емоции.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9