Декодирајте го говорот на телото: Што значат неговите движења ?!Седи или стои со прстите на нозете, собрани навнатре


Се чувствува малку несигурен. Па ако стои така спроти тебе во барот, сигурно паѓа на тебе, но не е сигурен дали интересот е взаемен.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9