Декодирајте го говорот на телото: Што значат неговите движења ?!Допира ремен или џеб на панталоните 


Ако си го допре појасот, или го закачи палецот на работ на џебот на фармерките, значи потсвесно се обидува да го привлече вниманието.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9