Декодирајте го говорот на телото: Што значат неговите движења ?!Без разлика дали сте се сретнале вчера, или веќе живеете заедно, говорот на телото кажува многу работи. 


Полу- насмевка

Најверојатно значи дека не сака сериозно поврзување. “Ако малку се заби додека се насмевнува, веројатно не е искрен со вас”, вели експертот за јазикот на телото Пети Вуд. “


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9