Loading...

Дами, совршен маж постои! Погледнете како тој изгледа (Видео)


Видеото е објавено на YouTube, на име Krewski, кој тајно го снимил својот цимер додека чистел кај нив.

Господинот „Идеален“ или Џими Поп, како што всушност е неговото име, покажа завидни танц вештини и флексибилни движења, што нè тера искрено да се развеселиме на слаткото видео.

Погледнете го на следната страна:

Страни: 1 2