Дали си за него, според неговиот хороскопски знакОвен
Мажите овни најчесто ги привлекуваат жени кои се самостојни, смели и спонтани и знаат што сакаат. Им се допаѓаат дамите кои демонстрираат духовна сила. Ги сакаат предизвиците и самодовербата кај понежниот пол, кога жените се прават недостапни.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12