Дали машкото „репче“ е секси или смешно?Се` повеќе и повеќе познати мажи со долга коса, позади главата си фаќаат репче од косата.


Секако не се само познатите ѕвезди кои така ја носат косата. Мажите низ цел свет го прават тоа, а од историјата ни се познати и цели култури кои покажувале статусен симбол или духовна определба носејќи ја долгата коса на овој начин.

 


Што мислите вие? Секси е или смешно?