Да си посакаме сите да изгледаме вака на 63 годиниЗачудувачката и недостижна Кристи Бринкли е едно од лицата во новиот број на популарното списание Sports Illustrated и треба да признаеме дека изгледа повеќе од одлично.


Цели 28 години откако се појави за првпат на насловната на весникот, Кристи повторно им покажа на сите дами во светот, како треба да изгледа една постара дама. Бринкли позираше заедно со двете ќерки – Сејлор, која има 18 години и Алекса – 31 година.

kristi2


Бринкли за првпат позираше за Sports Illustrated во далечната 1979 година, а насловната со неа е толку успешна што весникот ја ангажираше повторно само една година подоцна – во 1980 година.