Чудото во црквата на Света Петка: Дете со инвалидитет почнува нормално да оди (Видео)Во црквата Света Петка во Солун се случило вистинско чудо откако дете кое се движело со помош на патерици започнало да нормално да се движи.


Погледнете го видеото на следната страна:

Страни: 1 2