Чудесна маска за подмладување: Ја храни кожата и ги брише брчките како гумичка!Квасецот е секако неодминлив соработник на секоја домаќинка која сака да подготвува разни теста. Но, дали знаевте дека може да биде ваш сојузник во негата и убавата кожа, коса и нокти?
Квасецот е одличен не само за нега на лицето, туку и косата, за што многумина од вас се увериле користејќи го како средство за опаѓање на косата и за нејзино брзо растење.
Оваа маска, не само што добро ја избелува кожата, туку и ја храни.
Потребно е:


Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2