Човекот што навистина сака да биде со тебе никогаш нема да престане да те следиНезависно од мислењето на многу луѓе и од многуте изговори кои ги имаш за мажот, “не дава доволно напор да те брка”, знај дека главната причина поради која тоа не го прави е дека едноставно не паѓа на тебе. Тоа не е затоа што тој е срамежлив или се плаши од вашата независност и сила. Едноставно не ви се допаѓа доволно …


Нерелевантниот факт е дека сите мажи ја сакаат потрагата, токму тоа е во нивната природа на предатори кои бараат плен …

Но, кога човек ќе сфати дека се грижи и сака да биде со жена, ќе се потруди да биде со неа. Значи, ако сте во љубов со некого, но тој не ве однесе никаде и не прави ништо, тогаш едноставно не сте навистина заинтересирани.


Мажите можат да ни дадат милион изговори за да не бидат со нас. Велат дека имаат многу работа, семејни проблеми, бла бла бла … Но, сите овие оправдувања немаат апсолутно никакво значење, кога мажот сретне жена која навистина ќе му влезе под неговата кожа!

Значи, ако изгледа како да се грижи за тебе, тоа навистина го прави. Мажите не можат да ги сокријат своите емоции, а нивното однесување нема скриени пораки. Кога сакаат нешто да се борат за тоа, тие не размислуваат и дефинитивно не се оправдани.


Бидете силни и оставете го човекот што ве тера да се прашувате зошто сте со него. Оставете го оној кој не сака да ти биде врзан. Нека оди. Подобро од тоа!

Бидејќи вистинскиот човек, оној кој навистина се грижи за вас и сака да го продолжи својот живот со вас, ќе ве следи секој ден. И секогаш, секогаш, секогаш ќе најде начин да ве изненади, да ви покаже колку ве љуби и колку сака да бидете дел од неговиот живот. И никогаш нема да ризикува да те изгуби. Тој секогаш ќе го зема телефонот, ќе ве инспирира и ќе ви дава комплименти. Тој ќе те фати за рака и ќе те бакне насекаде. Таа нема да игра со неговите чувства, и никогаш нема да биде вознемирена или збунета за неговите чувства.

Затоа што, тој ќе биде приоритет.