Чистка во Ramstore Mall! Попусти до 70%Дали сте подготвени за најголемата чистка во градот?

Започнува најголемата сезонска распродажба во Ramstore Mall од 03.02.2016 до 07.02.2016 година.

„Правиме чистка, вадиме се надвор“ е добро познатото мото на Ramstore mall за време на најдобриот настан Garage Sale кој се одржува веќе по четврти пат, но за прв пат огромни попусти ќе има на зимските колекции.

Посетителите на Ramstore Mall ќе имаат можност да уживаат во одличен шопинг со попуст дури до 70 проценти на производите во сите продавници во трговскиот.

Покрај големите попусти и распродажбата во продавниците, Рамстор маркетот кој што е лоциран во самиот трговски центар исто така ќе учествува со разновидни производи по исклучително ниски цени.

Ramstore Mall секогаш се грижи своите купувачи да го добијат најдоброто.
„Паркирај се“ во Ramstore Mall и уживај во најголамта распродажба по одлични попустите до минус 70 проценти.