Четири секс закони што жените ги признаваат во креветОсвен сексот, во буквална смисла, во љубовната игра и за време на самиот чин, можат да се додадат уште неколку пикантни работи кои сепак не сите парови ги применуваат, или барем не секогаш.


Од страницата Askmen.com откриваат кои се 4-те секс закони кои речиси сите жени ги признаваат – оние 4 работи под покривката (и не само под нив), од кои ниту една жена не би се лишила лесно.

Градите не се само за гледање


Да, женските гради се прекрасни. За мажот – за да им се насладува визуелно и да си игра со нив со раце, а за жената – затоа што е навистина неверојатно чувство да се игра со стимулацијата на брадавиците. Колку почесто се обрнува внимание на женските гради за време на секс, толку подобар станува сексот во перцепциите на жената.

Страни: 1 2 3 4