Четири причини зошто не можете да си најдете партнер1. „Сакам врска, но мразам да излегувам на состаноци.”


Многу жени го имаат овој проблем, кој доста им пречи во пронаоѓањето на љубовта. Многу од неврзаните дами го мразат чувството на несигурност / загриженост што ја придружува кон одењето по состаноци и за тоа си ги ограничуваат можностите да најдат дечко. Други дами пак се плашат да не доживеат уште едно разочарување и затоа исто така не беа решавани на предлозите за средби на заинтересираните мажи.

Страни: 1 2 3 4 5