Четири чудни работи што го спречуваат женскиот оргазамСите знаеме кои се главните фактори кои можат да му попречат на патот на една жена кон нивното целосно задоволство. Па, излегува дека има и некои необични фактори кои влијаат на женскиот оргазам и ги намалуваат шансите за постигнување оргазам.

Денес ќе ви ги посочиме најчудните виновници за недостатокот на оргазам, за да бидете подготвени за следниот пат и да нема непријатни изненадувања. Научниците откриле неколку доста интересни зависности кои можат да го сопрат вашиот оргазам.

Си заборавила да го посетиш тоалетот – тешко е да достигнеш до оргазам кога кесето ти е полно, стискаш и се молиш да не се измочаш.

Страни: 1 2 3 4