Категорија: ‘Најново’

Кој е овој хороскопски знак? Тој е одговорен, добар менаџер, дисциплиниран, има самоконтрола и црна смисла за хумор …

Лицата од овој знак имаат прецизни цели за кои се спремни да работат долго и напорно. Нивната самодисциплина им овозможува успех во она што го прават, пишува рековинст.мк. Јарец е десеттиот знак на хороскопот, а како и симболот на нивниот знак, јарецот е секогаш спремен да се искачува повисоко до целта. Тие се сигурни во […]

Колку мажите просечно можат да издржат во креветот

На мажите можеби ова нема да им се допадне. На жените исто така! Но, вистината е дека поголемиот дел од времето во креветот кај господата трае не повеќе од 2 минути пред да завршат. Ново истражување покажува дека околу 45% од претставниците на посилниот пол „работат“ под покривката и по 2 минути. “Две минути се премалку […]

Гледна точка на вистински маж: Зошто жените кои имаат над 40 години се одлични?!

Велат дека денес 40-те се новите 20. Се согласувам. Целосно. Жените над 40 денес се поубави од кога и да е, посигурни од кога, посекси од било кога. Ако се сомневате погледнете што мислат мажите за прашањето … вистинските мажи! Долго време се сметаше дека следниот текст е дело на познатиот американски телевизиски презентер Енди […]

Што треба да очекува секој хороскопски знак во бракот

Овен: Мажите овни: тие се многу одговорни и лесно се решаваат да стапат во брак, но затоа пак преферираат да бидат доминантни. Покрај себе сакаат да имаат убава и интелигентна жена. Ја сакаат и слободата, па не треба да ги стегате премногу. Жените овни: тие се секогаш подготвени да ги поддржат амбициите на партнерот, бидејќи до себе […]

Посвојува девојче кое живее во болница една година – тоа на двајцата им ги менува животите

Главниот јунак на нашата приказна е осамен, геј човек кој сонувал да стане татко во земја во која ЛЏБТ заедницата ги прави само своите први чекори во борбата за своите права. Неговиот пат кон силно, љубовно семејство беше тежок. Тој мораше да ги надмине сите потешкотии на патот да му даде дом и љубов на […]