Категорија: ‘Најново’

Фото: Се фотографирале на одмор – видете што открила на сликата 10 години подоцна

Верона Колики била мало убаво девојче кое се фотографирала пред 10 години на одмор во Црна Гора. По долги години повторно ја погледнала фотографијата, па сфатила дека во позадината има дете на душек. Тоа дете денес е нејзиниот вереник. Вљубениот пар заедно ги гледале сликите од детството.

Човекот што постојано се жали ја црпи вашата животна енергија

Способноста да се покаже сочувство и емпатија се сметаат за позитивни црти, но исто така е многу важно да се користат мудро. Ако се чувствувате исцрпени откако разговарате со некое лице, треба да се прашате дали треба да го промените ставот. Животот носи многу проблеми. Семејството и пријателите ги имаат, исто така, честопати сме во […]

Погледнете што се случува кога мајката ќе го бакне своето дете (Фото)

Ова е прва слика во светот на магнетната резонанца што покажува врска на мајка и дете. Сликата е на невронаучник Ребека Саксе која го бакнува нејзиниот син кој е има само 2 месеци. Мозокот на детето се чини дека е помазен и потемен. Ова е затоа што има значително помалку бела материја. Белата материја ја […]

Јарците се сигурни во себе и знаат кон што да се стремат – Со кои квалитетни особини располага јарецот?

Јарец е десеттиот знак на хороскопот, а како и симболот на нивниот знак, јарецот е секогаш спремен да се искачува повисоко до целта. Тие се сигурни во себе, никогаш не потклекнуваат и знаат кон што се стремат. Себеси се ставаат на висока и недостижна позиција, бидејќи сакаат да ги гледаат нештата од сигурно место. Лицата […]

Весна Бејби со статус за Тоше: колку беше убав, колку беше убав таа вечер… изморен, смирен…

Весна Петрушевска преку статус на фејсбук ја сподели болката која ја чувствува и 13 години од смртта на Тоше Проески. -13 години Тоше неверојатно…како вчера да си правевме муабет пред снимање, па излеговме да ми го покажеш туарегот…се смеевме како подзакривуваш со ногата и како си ја повредил..колку беше убав,колку беше убав таа вечер…изморен, смирен, […]