Loading...

Категорија: ‘Низ времето’

Љубов помеѓу колеги – да или не ? Ако немате врска и го читате ова на работно место погледнете наоколу

Ако немате врска и го читате ова на работно место, погледнете се. Идниот брачен другар може да седи некаде околу вас. До неодамна многу компании не сакаа да постои врска помеѓу нивните вработени. Од истата причина, брачните парови не се дозволени на едно работно место. Несаканата љубовна врска која беше табу тема во минатото, денес […]

Баба ми си го дочека момчето од војната. Го дочека жив и здрав. Со неколку рани на телото и уште неколку на душата, ама жив

Баба ми секоја година на овој ден ми ја местеше погачата така да ми се падне паричката на мене. Беше побожна, ама и со мисла и со дело. Не како оние што убаво зборат а лошо прават. На мравка не згазнуваше. Навечер ќе го запалеше кандилцето со нејзиниот светец и само ќе и мрдаа усните […]

Не влегувајте во кола со нив: Кои се најопасните возачи според хороскопот?

Експертите од InsuranceHotline спроведоа истражување, користејќи ги податоците на повеќе од 100 илјади клиенти од последните 6 години. Резултатите од истражувањето покажуваат интересни законитости во однесувањето на патот на различните Хороскопски знаци. На прво место се наоѓа Вагата. Инаку добродушните и внимателни претставници на зодијакот се најопасни возачи поради својата нестабилност, расеаност и неувереност. Кога […]

Како жените ги откачуваат мажите

Еве како жените ги откачуваат мажите: :1 . Се менуваат, кога ќе почувствуваат сигурност. На почеток секоја вечер жените легнуваат со секси ноќница, додека во еден момент престанува да им биде гајле. Додека одат на средби жените изгледаат секогаш неверојатно, зборуваат убаво и секогаш се насмеани. Потоа, сепак, тие почнуваат да се караат со висок […]

Втората шанса во љубовта : Еве што задолжително треба да промениме

Ако врската не ни дала резултат претходниот пат, еве неколку предлози како да ги зголемиме шансите сега: Да го оставиме минатото назад Ако сакаме да и дадеме на врската втора шанса и навистина се надеваме овој пат на подобро, не можеме да си ги дозволиме проблемите од минатото да ни попречат. Ако не можеме да […]