Категорија: ‘Кариера’

Ајде математичари: Кој е точниот резултат?

Ајде математичари: Кој е точниот резултат?

Ова е вистински другар: Штедел две години за да му купи на другарот електрична инвалидска количка

Другарството е највредното нешто во животот. Тоа го докажува Тенер Вилсон со неговата постапка каде две години штедел пари за да му купи електрична инвалидска количка на својот неподвижен другар, Брендон Квалс. Брендон имал количка која рачно се движел, но отежнато. Неговиот верен другар Танер две години работел кај автомеханичар и успеал да заштеди доволно […]

Колку телефони може да наполните според фотографијата?

Колку телефони може да наполните според фотографијата?   Одговорот е на следната страна:

Рамсторе со специјална понуда: Прехранбени пакети по достапна цена

Безбедноста и колективното здравје се во центарот на вниманието периодов и затоа задоволувањето на сите потреби доаѓа малку потешко отколку обично. Со цел да им излезе во пресрет на сите потрошувачи во овој тежок период, Рамсторе подготви специјални пакети со прехранбени производи и средства за дезинфекција, по цени достапни за секого. Уште од почетокот на […]

Останете дома и управувајте со бизнис сметките преку Telekom MK апликацијата

Доколку сте дел од бизнис светот, имате своја компанија или сте дел од неа, изминатите неколку недели сигурно преземате чекори за да управувате со својот бизнис онлајн. За среќа, постојат дигитални алатки со кои можете да си ја олесните работата и да ја преземете контролата во свои раце. Со Telekom MK апликацијата, која отсега е […]