Категорија: ‘Финансии’

Осум правила што Хари и Меган не треба да ги почитуваат!

Британското кралско семејство има голем број правила што мора да ги почитуваат сите нејзини членови. Додека некои можеби изгледаат застарени, нелогични, членовите на кралското семејство треба да се придржуваат кон нив. Но, за Хари и Меган, времето на ропството заврши. Меѓу другото, овие 8 правила веќе нема да мора да се почитуваат:

Таксират Фестивал ја подготви досега најдолгата и најбогата културна ТВ програма

Музичката конференција ПИН која е дел од фестивалот Таксират, се адаптираше на сите протоколи и за неполн месец ја подготви најголемата културна телевизиска програма – ПИН ТВ! Културниот маратон спакуван во ТВ формат, на 13-ти декември премиерно се емитуваше во повеќе од 40 држави, а реакциите од цел свет се мега позитивни! Скромно ќе се […]

InOne: Купувајте и рекламирајте се онлајн со еден потег

Дигитално решение за мали и средни бизниси со големи амбиции Живееме и работиме во дигитално време во кое комуникацијата речиси целосно се одвива онлајн. Корисниците  доаѓаат во контакт со продуктите и услугите дигитално, е-бизнисот постојано расте, па затоа неизбежно е да најдете едноставно и ефикасно решение со кое ќе го претставите својот бренд и услугите […]

Македонски Телеком со празнична понуда за поубав крај на годината

Двојно повеќе мобилен интернет, празничен бонус за нов уред и осигурување на новиот смартфон во Magenta 1 M За поубав крај на годината и почеток на Новата, Македонски Телеком почнува Новогодишна промоција за Magenta 1 и Mobile тарифните модели. За време на празниците, корисниците на Magenta 1 и Mobile можат да уживаат со многу повеќе интернет, 16.000 денари бонус за набавка на уреди по празнични цени и осигурување […]

Гранд ги претстави добитниците од наградната игра „Стани Гранд милионер“

Што се случува кога имате доверба во вашето омилено кафе и го пиете секој ден? Тоа ви секојдневно уживање со неговиот неодолив мирис и вкус, но и ве наградува, како што беше случајот со стотиците досега извлечени добитници од наградната игра „Стани Гранд милионер“. Велат дека за среќа е потребно малку. Понекогаш тоа е пиење […]