Категорија: ‘Финансии’

Mobile – Ново постпејд портфолио на Македонски Телеком

15 GB мобилен интернет и дополнителни придобивки по избор секој месец Во овие времиња, многу работи се променија, а многумина препознаа можност да научат нешто ново. Новото Mobile постпејд портфолио на Македонски Телеком нуди можност за повеќе онлајн учење, комуникација и истражување. Корисниците добиваат повеќе мобилен интернет и дополнителни придобивки по свој избор, секои 30 дена на Telekom MК апликацијата. Електронската сметка и електронското […]

Ова е вистински другар: Штедел две години за да му купи на другарот електрична инвалидска количка

Другарството е највредното нешто во животот. Тоа го докажува Тенер Вилсон со неговата постапка каде две години штедел пари за да му купи електрична инвалидска количка на својот неподвижен другар, Брендон Квалс. Брендон имал количка која рачно се движел, но отежнато. Неговиот верен другар Танер две години работел кај автомеханичар и успеал да заштеди доволно […]

Останете дома и управувајте со бизнис сметките преку Telekom MK апликацијата

Доколку сте дел од бизнис светот, имате своја компанија или сте дел од неа, изминатите неколку недели сигурно преземате чекори за да управувате со својот бизнис онлајн. За среќа, постојат дигитални алатки со кои можете да си ја олесните работата и да ја преземете контролата во свои раце. Со Telekom MK апликацијата, која отсега е […]

Бидете секогаш онлајн – нова понуда од 20 GB за постпејд корисниците на А1 Македонија

Во овој период на зголемена потреба од мобилен интернет, А1 Македонија лансираше нова понуда за своите постпејд корисници. Со активација на месечниот интернет пакет Net 20GB, корисниците добиваат 20GB интернет за само 299 денари. Како компанија која постојано излегува во пресрет на потребите на своите корисници, А1 Македонија и овој пат понуди атрактивна промоција за […]

Виртуелни сервери: Како да ги поставите темелите за работа од дома

Сосем неочекувано, нашето секојдневие се промени и дојдовме во ситуација која нè научи дека технологијата „го врти” светот. Кога улиците се расчистија, а онлајн просторот е во огромен метеж, нам ни останува да се приспособиме на новите услови и да го извлечеме максимумот од нив. Ова е особено важно за бизнисите, кои мора многу брзо […]