Категорија: ‘Кариера’

Тоа што го направи Коби за својата ќерка 27 дена пред нивната смрт, навистина ќе ви го скрши срцето

Иако имаше само 13 години, Гиана веќе покажа одличен кошаркарски талент, а Коби беше убедена дека ќе има голем успех. Затоа го заштитил нејзиниот прекар, инспириран од прекарот Блек Мамба. На помалку од еден месец пред нивната фатална несреќа со хеликоптерот, Коби Брајант поднесе барање за трговска марка за прекарот на неговата ќерка „Мамбацита“. Тој […]

Арно е да имаш жена умна и лична, арно ама господ на едно место две добра не дава …

Мудри мисли што ќе ви ги отворат очите: -што ѓаволот не може, може жената : -завидливите умираат, зависта-никогаш. -убавите круши свињи ги јадат. -викај ме грне, само не крши ме. -во тенџерето вари ,во капакот јади. -болна жена,болна куќа. -Господ да те брани од покондурен опинок. -во голема вода големи риби се ловат. -ако бегаш […]

Ксенија (43), мајка на четири деца прогласена за жена на светот!

Новиот сопственик на титулата „Г-ѓа Универзум класичен 2020“ е 43-годишната Ксенија Вербицкаја од Русија. Ксенија Вербицкаја од Санкт Петербург ја освои титулата „Mrs. Universe Classic 2020“ на натпревар што се одржа во Бугарија. Во борбата против 36 натпреварувачи, лентата ја зеде 43-годишна Русинка. Минатата година Ксенија ја освои титулата „Св. Петербург Класик“, квалификувајќи се да […]

Таа беше покрај него кога тој беше водоводџија, а сега излезе во тесна хаљина и ги украде погледите од неговите обожаватели!

По експресната борба, сите очи беа вперени во сопругата на Мек Грегор, Ди Девлин, која излезе на теренот и се приклучи на прославата. Во тесен зелен фустан, Ди Девлин влезе да го гушка победникот и страсно го бакна. Инаку, парот е заедно веќе 12 години, а нивниот старт не беше воопшто луксузен. Имено, пред да […]

Како е да се биде студент за размена на МБУ?

За еден млад човек кој го започнал своето образование, од непроценливо значење е доколку може  да студира на некој странски универзитет, да доживее нова култура, да запознаат нови луѓе. Често во нашето опкружување сме сретнале лица кои го искусиле студентскиот живот во странство од прва рака. Но, како е да се дојде во нашата земја […]