Бремена жена се сликаше со тигар: Погледнете како реагираше животното на нејзиниот стомакЏејн е бремена во седми месец, а кога поминала покрај кафезот со тигар, таа сакала да направи една фотографија со него.

Нејзината пријателка го снимала овој момент, но не очекувала дека ќе сведочи на еден ваков уникатен момент. Погледнете ја реакцијата кога тигарот го забележал стомакот на бремената жена.