Братчето си ја избричи главата откако болната сестричка ја изгуби косата поради хемотерапиитеБратчето си ја избричи главата заедно со својата помала сестричка, откако таа изгуби голем дел од косата поради бројните хемотерапии.


На фотографиите, 3-годишното девојче му ја бричи главата на Коен и нежно го бакнува на челото.

„Во март оваа година, на 3-годишната Лула ѝ беше дијагностициран рак на бубрезите и таа до сега ја има направено 11-тата хемотерапија. Ние знаевме дека тоа ќе ја изгуби нејзината коса, па нејзиниот поголем брат Коен во знак на поддршка рече ‘И јас ќе ја избричам мојата!’. Тој ѝ дозволи на сестричката да му ја избричи главата заедно со нејзината, за таа да не треба да минува низ тоа сама. Лула му ја избричи целата коса и не издржа да не му ја погали главата и да го бакне кога заврши.“