Барала мапа од градот во автомобилот на својата ќерка – тоа што го пронашла ја расплакало (видео)Децата често ги лажат своите родители. Тоа често го прават за да ги избегнат последиците, да не се грижи семејството или да не дојде до непријатна ситуација. Ќерката која го снимила ова видео имала доста добра причина да ја скрие вистината од својата мајка.

И кажала на мајка си дека ќе остане во ресторанот и ја испратила до нејзиниот автомобил за да и ја донесе мапата на градот. Меѓутоа, мајката пронашла нешто сосема поинакво. Кога ги ставила очилата сфатила што држи во рацете. Тоа биле билети за концерт на групата ,,Red Hot Čili Pepers!”

Уште во осумдесеттите нејзината мајка била голем обожавател на овој бенд, но никогаш не била на нивен концерт. Погледнете ја нејзината реакција на следната страна кога дознала што тоа конечно ќе доживее. И вас ќе ве расплаче!

Страни: 1 2